Asortiman

Asortiman pekare Lulu je vrlo raznovrstan, pa svako može biti siguran da će pronaći nešto po svom ukusu!
Tradicionalisti među vama ovde mogu uživati u slanim i slatkim pitama, burecima, gibanicama, projama i raznosvrsnim lisnatim pecivima.

Kroasani i brioši iz Francuske, američka pita sa borovnicama, cimet rolnice, mafini i cookies, kao deo američke pekarske tradicije, pa fokače i ciabatte iz Italije, takođe se nađu zajedno svakoga dana u vitrinama pekare Lulu.

Za pristalice modernih trendova tu su peciva sa specijalnim vrstama brašna i zdravim dodacima, poput npr. chia semenki.

HLEBOVI SU NAŠA STRAST.

U pekari Lulu gaji se i posebna strast prema proizvodnji hleba, pa je trenutno u ponudi bar 20 specijalnih vrsta (neke vrste se periodično menjaju u ponudi).

Naglasak u proizvodnji hleba je na zanatskom pristupu, dugoj fermentaciji testa i što manjoj upotrebi pekarskih smeša ili aditiva karakterističnih za industrijsku pekarsku proizvodnju.

RECEPT ZA SREĆU

A slatkiši… U pekari Lulu se insistira na tome da su svi slatkiši domaći, što će reći – „pravljeni od nule“.

Kažu „nisu poslastičarnica“, pa ne prave klasične torte, već samo lagane kolače i dezerte, sa što manje šećera i masnoće.

Pored čokoladnog musa od najkvalitetnije čokolade i tiramisu dezerta napravljenog po tradicionalnoj italijanskoj recepturi, tu su i omiljene (mada po malo zaboravljene) šne-nokle, pa sočni koh sa prelivom od domaćeg vanila krema, osvežavajuće voćne korpice, kremasta nutela torta (trenutni bestseler), itd…